celestinemaria.com

Mig – som personlig træner

Der er rigtig mange andre ting der interesserer mig indenfor sundheds- og fitnessverden – én af dem er kvinders sundhed og styrke; mentalt såvel som fysisk.

Min egen rejse har været lang. Jeg har været alt igennem fra ’cardio bunny’ til 6 gange styrketræning om ugen. Mine spisevaner har over en længere periode været forstyrrede; jeg har underspist – og jeg har overspist. Hvis der er én ting jeg har lært – fra mig selv og fra erfaringer med mine klienter, så er det at restriktioner sjældent biddrager til et sundt forhold til mad.

Og netop et sundt forhold til mad er én af de ting, jeg arbejder rigtig meget med i mit virke som personlig træner. Mit fokus i mine forløb er det jeg kalder ’sund sundhed’. For mig handler sundhed om at have ro – både i krop og sind. Om at finde sit ’kostfundament’ og at lære at kunne navigere derudfra.

Jeg tror på, at hvis du blot har fundamentet i orden, så er der også plads til at afvige engang imellem. Så behøver livet ikke at bestå at strikse kost-dogmer og restriktioner. Af afsavn og askese.

Jeg kan godt hjælpe dig med at tabe ’de sidste kilo’– men der vil også være andre ting, vi skal arbejde med på din rejse. Hvis du spørger mig, er det sjældent de sidste ex. 5 kg det handler om, for helt ærligt; alle kan tabe 5 kg relativt nemt.

Det handler ofte om alle de andre ting, der ligger omkring. Om fundamentet, om vanerne – og om tankerne om din krop, dit liv og din hverdag. Det interesserer mig i langt højere grad at du kommer ud fra et forløb med mig, med fundamentet i orden – end at du har lavet en flot transformation, der alligevel ikke holder på den anden side, fordi arbejdet bag den, var så hårdt, at det ikke er noget der er sjovt at holde fast i på den lange bane.

Uddannelser

 • Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed ved Suhrs Professionshøjskolen Metropol
 • Personlig træner ved Fitness Institute
 • Fitnessinstruktør ved Fitness Institute
 • Fat loss seminar ved Phil Learney
 • BioSignature practitioner ved Poliquin Group
 • DNA Life behandler ved Nordic Clinic
 • Masterclass i squat, bænkpres og dødløft ved Jacob Beermann
 • Merkonom, International Handel og Markedsføring

 • Jeg tror på at..

  Sund sundhed handler om fysisk såvel som mental sundhed.

  I min verden handler sundhed ikke kun om sund kost og træning. Det handler om mere end det; det handler også om dine tankemønstre, dine vaner og - det handler om din hverdag.

  Se forløb

 • "Tak fordi, at du vidste præcis hvad jeg havde brug for før end jeg selv gjorde det. Tak fordi at du langsomt, men mere sikkert end nogen anden førte mig hen til en process, ikke et mål, men en process som jeg nyder hvert et eneste sekund af! Jeg er fit, sund og glad - og vigtigst af alt så er jeg mig! Og jeg er faktisk ret så awesome! Tak."
  Kathrine