celestinemaria.com

BLOG

Din (og min) største udfordring?

Din største udfordring på sundhedsfronten

Ved du hvor den ligger?

Du ved.. Den der spænder ben for dig. Igen og igen.

Den udfordring der gør, at uanset hvor mange ‘sundhedstiltag’ du laver, så føler du aldrig rigtig at du ‘lykkes’ på den front.

I nyhedsbrevet i dag og i morgen vil jeg dele lidt af min egen ’sundhedshistorie’ med dig.

Måske du kan genkende noget af den fra dig selv? Måske du kan bruge den til at gennemskue nogle af dine egne udfordringer.

Forbudte fødevarer og snack-attacks

For mig selv var min største udfordring i mange år min periodevise overspisning. Mine snack-attacks.

Jeg vidste alt der var at vide om ‘sundhed’ (det havde jeg jo læst i sundhedsmagasiner og på forskellige sundheds- og fitnessblogs).

Og jeg havde prøvet det meste.

Jeg var meget optaget af at spise fødevarer der var mindst muligt forarbejdet. Og derfor forsagede jeg alt hvad der hed kornprodukter (specielt med fokus på gluten), mælkeprodukter og sukker.

Jeg var overbevist om at det var ‘gift’ for min krop. At jeg reagerede kraftigt på mad der indeholdt nogle af de her tre fødevare-grupper.

At jeg blev inflammeret, tyk, træt, fik appelsinhud og væske i kroppen.

Det havde jeg jo læst. På de der sundhedsblogs.. Og hvis nogen skulle vide noget om det, måtte det jo være én der havde en sundhedsblog, tænkte jeg.

Jeg havde opstillet så mange restriktioner for mig selv at det at spise var ét langt afsavn med fokus på at være ‘rent og rigtigt’.

Og jeg ‘faldt i’. Ofte.

Og når jeg endelig faldt var det med et brag. Jeg overspiste i store mængder – for nu var jeg jo startet.

Jeg kunne starte forfra med at ‘rense min krop for mine synder’ igen om mandagen.

Når jeg først gik i gang med at spise var jeg i en madrus der ikke levnede plads til ret meget mere eftertænksomhed end bare en snert af god gammeldags dårlig samvittighed over at være en fiasko på sundhedsfronten.

Igen..

I morgen sender jeg dig anden del af min historie – og fortæller dig hvordan jeg selv slap ud af mit ‘overspisnings-helvede’ gennem mange år.

Husk at du altid er velkommen til at skrive til mig, ved at svare på denne mail, hvis du har spørgsmål eller lyst til at dele din egen historie med mig.
Jeg vil meget gerne høre fra dig:-)

Jeg håber at du får den fineste tirsdag.

Kærlig hilsen

Celestine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *